Köznevelés

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 20. szerda, Aladár, Álmos

Folytatódik a felujított intézmények átadása

Az év során átadott sportlétesítmények, mint a Kamaraerdei Tanösvény, az ovi-focipálya és a Bikás Park körüli futókör után, most az Oktatási Nevelési Intézmények felújítása, átalakítása került napirendre. Az Újbudai Speciális Szakiskolát tekintette meg Hoffmann Tamás polgármester.

2010-ben a lapos tetőt újították fel. 2011-ben a nyílászárókat cserélték ki az intézményben, illetve üvegfal felújítást is végeztek. 2012 nyarán a tornaterem melletti vizesblokkok és 15 tanterem padlózatát újították fel a Gazdasági Műszaki Ellátó Szolgálat segítségével. A munkálatok a nyári szünetben zajlottak, és iskolakezdésre sikerült is átadni az épületet, így a munkálatok nem okoztak semmilyen fennakadást az oktatásban. - Az Önkormányzat 10 millió forintot fordított erre a célra, illetve még 3 milliót egyéb karbantartási munkákra - mondta el Hoffmann Tamás polgármester az épület bejárás alkalmával.

LEGFRISSEBB
×

A felelős fogyasztói magatartásra nevelnek a Táncsicsban  
 

A Táncsics Mihály Tehetséggondozó Kollégium elnyerte a "Fogyasztói tudatosságra nevelő intézmény" címet. Az elismerést az Innovációs és Technológiai Minisztérium helyettes államtitkára, Keszthelyi Nikolett adta át szeptember 17-én, az ünnepi eseményenre zenés műsorral készültek az intézmény diákjai. Az eseményen részt vett Gálné Csabai Klára, a Dél-Budai Tankerületi Központ vezetője, Molnár László alpolgármester, valamint Nagyné Antal Anikó önkormányzati képviselő is.