Köznevelés

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 19. szombat, Nándor

Jubileumot ünnepelt a Szent Gellért ovi

Óvodák   |   2013, április 29 - 20:47
Nyomtatóbarát változatSend by email
Tavaszköszöntő születésnapi ünnepséget rendezett a Szent Gellért Óvoda. Az összetartó katolikus közösség színvonalas mesejátékokat rendezett a gyerekek részvételével, de az óvoda saját néptánc csoportja is fellépett.

Az óvoda egyházi és világi méltóságokat hívott meg nagyszabású rendezvényére, amelyen a gyerekek vidám mesejátékot adtak elő. A Szent Imre Plébániáról Ipoly atya is meglátogatta a rendezvényt, de Hoffmann Tamás polgármester is köszöntötte az óvodásokat. Az óvodában összetartó közösség alakult ki az évek alatt, amit az is jól mutat, hogy az óvónők és a szülők közösen készítették el azokat a kézműves termékeket, melyeket az ünnepségen rendezett vásáron árusítottak. A bevételekből az iskola alapítványát támogatják majd.

LEGFRISSEBB
×

Két új csoporttal bővült a Montágh óvoda  
 

Átadták az Újbudai Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda, Fejlesztő Nevelés-oktatást Végző Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény új óvodai csoportjainak otthont adó épületszárnyat. A bővítés az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatása mellett a Dél-budai Tankerületi Központ és Újbuda Önkormányzatának együttműködésével jöhetett létre.