Köznevelés

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 19. szerda, Zsuzsanna

Versenyképes diplomák

A Gábor Dénes Főiskolán évente körülbelül 150-200 diplomát adnak át. A december tizedikén tartott diplomaosztón összesen 70 gazdasági informatikus, mérnök informatikus és közgazdász vehette át a diplomáját. Az eseményen részt vett Hoffmann Tamás polgármester is.

- Az elhelyezkedési ráta majdnem száz százalékos. Csak az nem helyezkedik el, aki esetleg tovább tanul. A hallgatóink nagy része már a tanulmányai alatt kap munkát, de akinek nincs, az is három hónapon belűl talál - tudtuk meg Zárda Saroltától, a főiskola rektorától. - A főiskolának több programja is van, ami az elhelyezkedést támogatja. Van egy külön karrierirodánk, illetve az alumni program a végzett hallgatókkal való kapcsolattartásért felel - mesélte Kristály Attila frissdiplomás, a HÖK volt elnöke. Mérnök informatikusként a legkönnyebb elhelyezkedni, mert informatikusból még mindig hiány van. A Gábor Dénes Főiskola elsősorban a gyakorlatorientáltság miatt tud kiemelkedő teljesítményt felmutatni; keresett rendszergazdákat, fejlesztőket és programozókat képezni.

LEGFRISSEBB
×

Téli Ovi Olimpia a kerületi gyerekeknek  
 

Kilencedik alkalommal rendeztek Téli Ovi Olimpiát a kerületi gyerekeknek. Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. által szervezett sporteseménynek a Gabányi László Sportcsarnok adott helyet december 5-én.