Köznevelés

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 8. szombat, László

Nyári táborok Újbudán

A várva várt vakáció hamarosan elkezdődik az iskolások számára, a szülők pedig azon törhetik a fejüket, hogyan oldják meg gyermekük napközbeni felügyeletét. Ebben nyújtanak segítséget az Újbudán indított nyári, elsősorban napközis táborok.

Az önkormányzat szervezésében több napközis tábor közül is válogathatnak a szülők.

A Nyéki Imre Uszoda területén már évek óta minden nyáron mozgalmas programokkal foglalják le a gyerekeket. A Sport-, és Törptáborban június 20-tól hat hétig az általános iskolások, július 11-től pedig az óvodások vehetik birtokba az uszoda külső és belső területét.

A kicsik itt minden nap egy választott sportág edzésén vehetnek részt, de úszás, tenisz, foci, röplabda, és kézműves foglalkozásokra is van lehetőség.

A szünidős diákok a kerület napközis táborában, a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban is eltölthetik az idejüket. A sporttáborban foci, kosár, strandröplabda pálya és két medence várja a gyerekeket. A sporttáborba június 20-án indul az első, és augusztus 15-én az utolsó turnus.

A Budapesti Művelődési Központban június végén Harry Potter mágusképző akadémiájára jelentkezhetnek a gyerekek, ahol minden varázslással kapcsolatos játékot kipróbálhatnak.

A Rétköz utcai Szülők Háza ehhez hasonlóan Mesetábort indít, ahol tündérmese, állatmese, vagy Disney mese heteket tartanak.

LEGFRISSEBB
×

Beindult a digitális oktatás az iskolákban  

Az új koronavírus-járvány miatt hétfő óta nincs tanítás az iskolákban, mindenhol elkezdődött a digitális oktatás. Az új munkarendre való felkészülés óriási aktivitással indult el országszerte.