Köznevelés

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 20. szerda, Aladár, Álmos

'Iskolakóstoló' a Grosicsban

Közel 150 jelentkezési lap fogyott el január 26-án a Grosics Gyula Sport Általános Iskola nyílt napján, ahol a leendő diákok és szüleik, különböző foglalkozásokon nyerhettek bepillantást az oktatási intézmény mindennapjaiba. 

- Ahhoz, hogy ténylegesen azokat a gyerekeket vehessük fel az iskolánkba, akik számára a sport és az oktatás egyaránt fontos, már nagyon korán el kell kezdenünk a válogatást. A mai 'Iskolakóstoló' arról szólt, hogy a jövő héten folytatódó bemutatkozó órákon és a február közepén elinduló előkészítőn megismerkedjünk a leendő diákjainkkal. Ez a felkészülés azért is fontos, mert a 9. alkalomra már úgy jönnek el hozzánk a gyerekek, és úgy mutatják be a képességeiket, hogy nyugodtan, és izgalom nélkül, könnyedén tudják venni az akadályokat - nyilatkozta az Újbuda Televízió stábjának Kiss Mihály, a Grosics Gyula Sport Általános Iskola igazgatója.

 

(2013. 01. 28.)

 

További érdekességek: veledepul.ujbuda.hu

LEGFRISSEBB
×

A felelős fogyasztói magatartásra nevelnek a Táncsicsban  
 

A Táncsics Mihály Tehetséggondozó Kollégium elnyerte a "Fogyasztói tudatosságra nevelő intézmény" címet. Az elismerést az Innovációs és Technológiai Minisztérium helyettes államtitkára, Keszthelyi Nikolett adta át szeptember 17-én, az ünnepi eseményenre zenés műsorral készültek az intézmény diákjai. Az eseményen részt vett Gálné Csabai Klára, a Dél-Budai Tankerületi Központ vezetője, Molnár László alpolgármester, valamint Nagyné Antal Anikó önkormányzati képviselő is.