Köznevelés

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 19. szombat, Nándor

60 éves a József Attila Gimnázium

460 tabló található az ünnepi alkalomra készített évkönyvben.

Mintegy 800 vendég ünnepelte a József Attila Gimnázium alapításának 60. évfordulóját április 25.-én. Az intézmény udvarán felállított hatalmas sátorban a hajdani diákok, ma elismert művészek gálaesttel szórakoztatták az egybegyűlteket, akik között természetesen az intézmény jelenlegi tanulói is szép számban megjelentek.

Ide járt többek között Jordán Tamás színigazgató, valamint Sass Sylvia operaénekes, aki a jubileum alkalmából rendezett kiállításra saját festményt is küldött. A több mint fél évszázad alatt az oktatási intézményben mintegy 15 000 diák érettségizett, jelenleg évfolyamonként négy osztállyal, egyenként 30 fős létszámokkal dolgoznak. De van egy nulladik, nyelvi előkészítős osztály is, ahol az angol mellett informatikát tanulnak a fiatalok.

K.A. - Újbuda TV (2008. 04. 30.)

 

Kapcsolódó linkek:

József Attila Gimnázium

 

LEGFRISSEBB
×

Két új csoporttal bővült a Montágh óvoda  
 

Átadták az Újbudai Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda, Fejlesztő Nevelés-oktatást Végző Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény új óvodai csoportjainak otthont adó épületszárnyat. A bővítés az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatása mellett a Dél-budai Tankerületi Központ és Újbuda Önkormányzatának együttműködésével jöhetett létre.