Köznevelés

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 20. szerda, Aladár, Álmos

60 éves a József Attila Gimnázium

460 tabló található az ünnepi alkalomra készített évkönyvben.

Mintegy 800 vendég ünnepelte a József Attila Gimnázium alapításának 60. évfordulóját április 25.-én. Az intézmény udvarán felállított hatalmas sátorban a hajdani diákok, ma elismert művészek gálaesttel szórakoztatták az egybegyűlteket, akik között természetesen az intézmény jelenlegi tanulói is szép számban megjelentek.

Ide járt többek között Jordán Tamás színigazgató, valamint Sass Sylvia operaénekes, aki a jubileum alkalmából rendezett kiállításra saját festményt is küldött. A több mint fél évszázad alatt az oktatási intézményben mintegy 15 000 diák érettségizett, jelenleg évfolyamonként négy osztállyal, egyenként 30 fős létszámokkal dolgoznak. De van egy nulladik, nyelvi előkészítős osztály is, ahol az angol mellett informatikát tanulnak a fiatalok.

K.A. - Újbuda TV (2008. 04. 30.)

 

Kapcsolódó linkek:

József Attila Gimnázium

 

LEGFRISSEBB
×

A felelős fogyasztói magatartásra nevelnek a Táncsicsban  
 

A Táncsics Mihály Tehetséggondozó Kollégium elnyerte a "Fogyasztói tudatosságra nevelő intézmény" címet. Az elismerést az Innovációs és Technológiai Minisztérium helyettes államtitkára, Keszthelyi Nikolett adta át szeptember 17-én, az ünnepi eseményenre zenés műsorral készültek az intézmény diákjai. Az eseményen részt vett Gálné Csabai Klára, a Dél-Budai Tankerületi Központ vezetője, Molnár László alpolgármester, valamint Nagyné Antal Anikó önkormányzati képviselő is.