Köznevelés

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 8. csütörtök, Medárd

Szakmai tanévnyitó a Pedagógiai Szolgáltató Központban

Pontos mérések és interaktivitás

Mennyi tudást szereznek az iskolában töltött idő alatt a diákok, és vajon hogyan, milyen infrastrukturális eszközök segítségével sikerül az információkat átadni nekik? Ezeket a kérdéseket állították középpontba a Pedagógiai Szolgáltató Központban tartott szakmai tanévnyitó résztvevői.

Az iskolaigazgatók és óvodavezetők számára rendezett fórumon Bács Márton alpolgármester az interaktív oktatási segédeszközök előnyeit hangsúlyozta, hozzátéve, hogy az önkormányzat mint fenntartó tisztában van vele, hogy ezek beszerzéséhez az anyagi hátteret is meg kell teremteni.

Az intézményvezetőket tájékoztatták a Központ által az idei tanévben tervezett továbbképzésekről, melyek között digitális tananyagfejlesztésről szóló éppúgy akad, mint például tréning a sikeres kommunikációról, vagy a pedagóguspálya lelki terheinek feldolgozásáról.

Az Újbudai Pedagógiai Intézet az Erőmű utcában szaktanácsadással, bemutató órák szervezésével, illetve könyvtári információs tevékenységgel is áll az érdeklődő pedagógusok rendelkezésére.

K.A. - Újbuda TV (2007. 09. 20.)