Köznevelés

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 8. csütörtök, Medárd

Nyílt nap a Műegyetemen

November 28-án pénteken nyílt napot rendez a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem középiskolások számára.

A nyílt napon a középiskolás diákok betekinthetnek a BME-n tartott előadásokba, illetve a kari tájékoztatókon választ kaphatnak a felvételivel kapcsolatos kérdéseikre is. A központi épületben 9:00 és 13:00 között tartandó rendezvényre elsősorban azokat várják, akik műszaki-, természet-, gazdaság- vagy társadalomtudományi ágon szeretnék folytatni tanulmányaikat, de azoknak is segítenek a választásban, akik még nem döntöttek merre tovább. Az egyetem 8 karán, alapszakon a jelentkezők csaknem harmincféle szakirány közül választhatnak, de a továbbképzések és mesterkurzusok kínálata ettől is jóval szélesebb.

A nyílt napon az aulában a Diák Információs Iroda és a Karok tájékoztató standjai mellett az érdeklődők előadásokat hallhatnak többek között Vizuális megjelenés fontossága az építészetben címmel, de szó lesz táncoló molekulákról, a lebegővasút, vagy akár az űrlift megvalósításának lehetőségeiről is.

BME Nyílt Nappal kapcsolatos kérdésekre a (1) 463-3838-as telefonszámon, illetve a nyiltnap@sc.bme.hu e-mail címen válaszolnak.

K. A. - Újbuda TV (2008. 11. 29.)

 

Kapcsolódó linkek:

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Felvételi információk, Diákközpont