Köznevelés

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 18. szerda, Piroska

Folytatódik a felujított intézmények átadása

Az év során átadott sportlétesítmények, mint a Kamaraerdei Tanösvény, az ovi-focipálya és a Bikás Park körüli futókör után, most az Oktatási Nevelési Intézmények felújítása, átalakítása került napirendre. Az Újbudai Speciális Szakiskolát tekintette meg Hoffmann Tamás polgármester.

2010-ben a lapos tetőt újították fel. 2011-ben a nyílászárókat cserélték ki az intézményben, illetve üvegfal felújítást is végeztek. 2012 nyarán a tornaterem melletti vizesblokkok és 15 tanterem padlózatát újították fel a Gazdasági Műszaki Ellátó Szolgálat segítségével. A munkálatok a nyári szünetben zajlottak, és iskolakezdésre sikerült is átadni az épületet, így a munkálatok nem okoztak semmilyen fennakadást az oktatásban. - Az Önkormányzat 10 millió forintot fordított erre a célra, illetve még 3 milliót egyéb karbantartási munkákra - mondta el Hoffmann Tamás polgármester az épület bejárás alkalmával.

LEGFRISSEBB
×

Humorral nevelni, szeretettel oktatni  

Hogyan lehet elérni, hogy a gyerekek reggelente ne kötelességből menjenek iskolába, hanem várakozással telve nézzenek mindennapjaik elébe? Erre keresték a választ a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumban tartott köznevelési konferencia résztvevői.