Köznevelés

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 19. szombat, Huba

Évzáró a Weinerben

Talán nem csodálkozhatunk azon, hogy a Weiner Leó Zeneiskola és Zeneművészeti Szakközépiskola évzáró ünnepsége egy komolyzenei koncertnek is beillett volna. A diákok gyönyörű zeneművek előadásával bizonyították hangszeres tudásuk legjavát, az ünnepségen pedig rengeteg elismerést osztottak ki a kiemelkedő eredménnyel végzett diákoknak.

Hoffmann Tamás polgármester beszédében a diákok felkészültségét, és a Weinerben folyó színvonalas oktató munkát méltatta, amit az is jól bizonyít, hogy a végzősök többsége már felvételt nyert az ország valamely neves zenei felsőoktatási intézményébe. A beszédek és zenei produkciók után a tanulók díjakat, okleveleket és ajándék könyveket vehettek át kimagasló tanulmányi eredményeikért, vagy a zenében és a sportban szerzett érdemeikért.

 

T.D. - ÚjbudaTV (2013. 06. 24.)

 

További érdekességek: veledepul.ujbuda.hu

LEGFRISSEBB
×

A zene mindenkié  

Folytatódott a több éves hagyomány, idén tavasszal is megtartották a Pető Zenedélutánt a Pető András Főiskola Gyakorló Általános Iskola és Kollégiumban a Villányi úton. A rendezvénysorozat mostani eseményén Oravecz György zongoraművész előadását élvezhették az intézmény mentoráltjai és az ország minden részéből érkező mozgássérült gyerekek.