Köznevelés

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 19. szombat, Huba

60 éves a József Attila Gimnázium

460 tabló található az ünnepi alkalomra készített évkönyvben.

Mintegy 800 vendég ünnepelte a József Attila Gimnázium alapításának 60. évfordulóját április 25.-én. Az intézmény udvarán felállított hatalmas sátorban a hajdani diákok, ma elismert művészek gálaesttel szórakoztatták az egybegyűlteket, akik között természetesen az intézmény jelenlegi tanulói is szép számban megjelentek.

Ide járt többek között Jordán Tamás színigazgató, valamint Sass Sylvia operaénekes, aki a jubileum alkalmából rendezett kiállításra saját festményt is küldött. A több mint fél évszázad alatt az oktatási intézményben mintegy 15 000 diák érettségizett, jelenleg évfolyamonként négy osztállyal, egyenként 30 fős létszámokkal dolgoznak. De van egy nulladik, nyelvi előkészítős osztály is, ahol az angol mellett informatikát tanulnak a fiatalok.

K.A. - Újbuda TV (2008. 04. 30.)

 

Kapcsolódó linkek:

József Attila Gimnázium

 

LEGFRISSEBB
×

A zene mindenkié  

Folytatódott a több éves hagyomány, idén tavasszal is megtartották a Pető Zenedélutánt a Pető András Főiskola Gyakorló Általános Iskola és Kollégiumban a Villányi úton. A rendezvénysorozat mostani eseményén Oravecz György zongoraművész előadását élvezhették az intézmény mentoráltjai és az ország minden részéből érkező mozgássérült gyerekek.