Köznevelés

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 23. péntek, Zoltán

Véleményezési szakaszban az óvodavezetői pályázatok

Lezárult a beadási határidő és véleményezési szakaszba ért az óvodavezetői állásokra kiírt pályáztatás. A beérkezett anyagokat pár napon belül bárki elérheti az adott óvodák weboldalán.

Május végén lezárult az új óvodai irányítási rendszer átalakításához kapcsolódó vezetői pályáztatás. A kerületi óvodák irányítását nyolc óvodavezető végzi a jövőben, amire nyílt pályázatot hirdetett Újbuda Önkormányzata. A nyolc vezetői helyre összesen tizenegyen pályáztak, ezek véleményezése megkezdődött. A kiírás nyitott volt, a beérkezett pályázati anyagokat pár napon belül bárki elérheti az adott óvodák weboldalán.

Molnár László alpolgármester elmondta, a pályázatás a várakozásoknak megfelelően alakult, sem a szülőknek, sem az óvodáknak nincs okuk aggodalomra, hiszen jó pályamunkák érkeztek és mindenkinek lehetősége van a folyamatokban részt venni.

Újbuda

LEGFRISSEBB
×

A zene mindenkié  

Folytatódott a több éves hagyomány, idén tavasszal is megtartották a Pető Zenedélutánt a Pető András Főiskola Gyakorló Általános Iskola és Kollégiumban a Villányi úton. A rendezvénysorozat mostani eseményén Oravecz György zongoraművész előadását élvezhették az intézmény mentoráltjai és az ország minden részéből érkező mozgássérült gyerekek.