Köznevelés

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 27. hétfő, Hajnalka

Véleményezési szakaszban az óvodavezetői pályázatok

Lezárult a beadási határidő és véleményezési szakaszba ért az óvodavezetői állásokra kiírt pályáztatás. A beérkezett anyagokat pár napon belül bárki elérheti az adott óvodák weboldalán.

Május végén lezárult az új óvodai irányítási rendszer átalakításához kapcsolódó vezetői pályáztatás. A kerületi óvodák irányítását nyolc óvodavezető végzi a jövőben, amire nyílt pályázatot hirdetett Újbuda Önkormányzata. A nyolc vezetői helyre összesen tizenegyen pályáztak, ezek véleményezése megkezdődött. A kiírás nyitott volt, a beérkezett pályázati anyagokat pár napon belül bárki elérheti az adott óvodák weboldalán.

Molnár László alpolgármester elmondta, a pályázatás a várakozásoknak megfelelően alakult, sem a szülőknek, sem az óvodáknak nincs okuk aggodalomra, hiszen jó pályamunkák érkeztek és mindenkinek lehetősége van a folyamatokban részt venni.

Újbuda

LEGFRISSEBB
×

Rendőrségi nyílt napot tartottak az őrmezei iskolában  

Rendőrök tartottak bemutató foglalkozást az Áldozattok Napjához kapcsolódóan az Őrmezei Általános Iskola tanulóinak és a környékbeli óvodásoknak. A gyerekek öt állomáson hallhattak a rendőrségi nyomozás menetéről, a járőrök munkájáról.